Структура за темами

  • Загальне

    ОТРА
    дисципліна викладається для студентів спеціальності 274 - "Автомобільний тарнспорт"
    Семестр Лекцій
    Лабор.
    Практ.
    Самост.
    Підсумк. контроль
    ІІІ
    IV
    V
    VI
    34
    60
    34
    60

    20
    40
    20
    40
    51
    80
    51
    80
    Екзамен, КР
    Екзамен
    Екзамен, КР
    Екзамен
    Курс призначений для поглиблення і закріплення теоретичних знань і практичних навички з технічних вимірювань і контролю, дефектації деталей, розробки технологічних процесів комплектації і складання вузлів, визначення технічно обґрунтованих нормативів часу і оформлення технологічної документації, а також для наступної практичної роботи як спеціалістів з відновлення та підвищення зносостійкості машин і конструкцій, зокрема, автомобілів і тракторів.
    • Список рекомендованих джерел

      1. Ремонт автомобілів: Навчальний посібник/ Упор. В.Я. Чабанний. - Кіровоград: Кіровоградська районна друкарня, 2017. - 720 с.
      2. Ремонт автомобілів: Навчальний посібник/ Упор. В.Я. Чабанний. - Кіровоград: Центрально-Українське видавництво, 2017. - 348 с.
      3. Основи технічного обслуговування і ремонту автомобілів. У 3 кн. Кн. 6. Ремонт автотранспортних засобів: Підручник / В.Є. Канарчук, О.А. Лудченко, А.Д. Чигринець. – К.:Вища шк., 2014.- 599 с.: іл..
      4. Основи технології ремонту[Текст] : методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів першого рівня (короткий цикл) освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» галузь знань 27 Транспорт спеціальності 274 Автомобільний транспорт денної форми  навчання / уклад. В.В. Грабовець. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 86 с.