Зразок АКТ ВПРОВАДЖЕННЯ

ТПТ „ ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ

Україна, 45638, Волинська обл., Луцький р-н, с. Лище,
вул. Центральна, 2 ,

код 32273547 р/р 26005055459070 в КБ „Приватбанк" МФО 303440

______________________________тел-0332-28-36-78_________________________

 

АКТ

впровадження програмного продукту для організації обліку на транспортних підприємствах, розробленого в дипломній  роботі студентом спеціальності  «Комп'ютерна інженерія»  Технічного коледжу Луцького національного технічного університету Сухарчуком Сергієм Олександровичем

«Програма ведення обліку транспортного підприємства засобами

Підприємство 7.7 і MySQL» у Приватному підприємстві «Транспортна компанія»

Даний акт складений про те, що створений в дипломній роботі Сухарчука С.О. програмний продукт ведення обліку транспортного підприємства засобами Підприємство 7.7 і MySQL, використаний у Приватному підприємстві «Транспортна компанія», що призначений для ведення обліку товарів та їх реалізації.

Програма створена засобами 1С 7.7, та використанням додаткових засобів, таких як зовнішні компоненти та PDF Creator. Основний принцип роботи-програми - це контроль товарів на складах, прийом товару та його подальша реалізація. Програма забезпечує також формування друкованих форм документів та відправку їх електронною поштою.

Впровадження прикладного програмного продукту «Транспортна компанія» дає можливість вирішення проблеми обліку діяльності підприємств які займаються торговою діяльністю, зокрема ПП "Транспортна компанія".

Переданий автором пакет прикладної програми використовується на підприємстві в торговому відділі, складських приміщеннях, а також може використовуватись в бухгалтерії.

Директор ПП «Транспортна компанія»  ________________      Мельник С. М.


Скачати бланк АКТУ ВПРОВАДЖЕННЯ можна ТУТ

Остання зміна: Wednesday 10 June 2020 13:24 PM