Опції зарахування

Матеріалознавство (Рубан О. М.)

Матеріалознавство (Рубан О. М.)

Метою викладання навчальної дисципліни «Матеріалознавство» є ознайомлення з особливостями матеріалів, які застосовуються при дизайн-проектуванні. Підготувати здобувачів освіти до самостійної творчої роботи в майбутньому.
Завдання дисципліни полягає у формуванні та розвитку практичних і ключових компетентностей здобувачів освіти, достатніх для засвоєння навчальної дисципліни для викладання на рівні вимог ОПП до державного стандарту, що відповідають розумінню сучасних завдань освіти. Завданням начальної дисципліни є опанування здобувачами освіти оптимального вибору і застосування матеріалознавства та процесів формотворення, на основі аналізу їх властивостей.
Програму орієнтовано на поглиблення інтересу до композиції та різних матеріалів у дизайні, як сфери знань і засвоєння навчальної дисципліни.
За освітньою програмою викладання на рівні вимог ОПП до державного стандарту фахової передвищої освіти. Освітня компетенція розроблена в основі вивчення, придбаних теоретичних ключових і практичних компетентностей та критичного мислення

Самореєстрація (Студент)