Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Бокова панель
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Організація виробництва
На головну
Курси
Фаховий молодший бакалавр
Менеджмент та Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
ОВМ
Теоретична частина
Тема10. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Тема10. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Позначити як виконано
Клацніть
Тема10. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ.doc
для перегляду файлу
Попередня діяльність
◄ Тема 9. КОМПЛЕКСНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА ДО ЗМІНИ ПРОДУКТУ (ТЕХНОЛОГІЇ)
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Програма Організація виробництва 2023-2024
Тема 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ
Тема 5. МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ
Тема 1. ПРЕДМЕТ, МЕТА І ЗМІСТ КУРСУ
Тема 13. РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ
Тема 12. ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ (ОУВ)
Тема 11. ВИРОБНИЧА СТРАТЕГІЯ ТА ПРОЕКТУВАННЯ СТРУКТУРНИХ ЗМІН
Тема 6. ПРОСТОРОВЕ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ
Тема 3. ВИРОБНИЧІ ПРОЦЕСИ
Тема 2. ВИРОБНИЦТВО І ВИРОБНИЧІ СИСТЕМИ
Тема 9. КОМПЛЕКСНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА ДО ЗМІНИ ПРОДУКТУ (ТЕХНОЛОГІЇ)
Тема 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ЧАСІ
Тема 7. СИСТЕМА ОБСЛУГОВУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА
Питання для обговорення
Testi Organizacija-Vurobnictva
Практичні завдання
Наступна діяльність
Тема 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ЧАСІ ►
На головну
Календар