Анотація дисципліни.

Дисципліна «Промислова електроніка та мікропроцесорна техніка» відноситься до циклу дисциплін професійної підготовки. 

Промислова електроніка та мікропроцесорна техніка - галузь науки і техніки, що займається засобами та методами передачі, обробки та зберігання інформації, проблемами силової електроніки, перетворювальної та мікропроцесорної техніки.

Мета вивчення дисципліни - формування у здобувачів освіти знань з розрахунків електронних і мікропроцесорних пристроїв, а також для успішного вивчення суміжних дисциплін робочого плану спеціальності.

Програму  орієнтовано на розуміння основних закономірностей перебігу явищ та процесів пов’язаних з роботою сучасних напівпровідникових приладів, елементів електронної та мікропроцесорної техніки, що використовуються в електричній інженерії.

Для вивчення дисципліни «Промислова електроніка та мікропроцесорна техніка» необхідними є компетенції здобувачів з навчальних дисциплін: «Фізика і астрономія», «Математика», «Хімія» за базову загальну середню освіту. Також ця навчальна дисципліна забезпечує міжпредметні зв’язки з дисциплінами: «Вступ до спеціальності», «Теоретичні основи електротехніки», «Основи метрології та електричні вимірювання», «Електричні апарати», «Теорія автоматичного керування».



Клацніть посилання http://dn.elearning.lutsk.ua/shablon_elearning/_1.html щоб відкрити ресурс.